Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, коментира победата на неговия отбор

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, коментира победата на неговия отбор
Коментари Харесай

Пеп: Контролирахме мача от самото му начало

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, разяснява успеха на неговия тим срещу Евертън с 3:0 в срещата от 35-ия кръг на Висшата лига. Малко по-късно Арсенал загуби от Брайтън с 0:3, което може да направи “гражданите ” първенци още в идващия кръг.

„ Между двата полуфинални мача от Шампионската лига имахме сложен мач срещу Евертън. Този тим вкара пет гола срещу Брайтън преди седмица. Заслужава да се означи, че от първата минута поехме контрола над играта и направихме страховит мач. Съперниците ни се защитаваха надълбоко през целия мач. Но това не ни попречи да направляваме играта и да нападаме свободните зони. Всяка победа ни дава сили за идващ мач. Казах на играчите да се опитат да се провиснал и да вършат това, което са правили през последните няколко сезона “, каза Гуардиола, представен от BBC.

На 17 май (сряда) предстои Манчестър (Сити) да приеме Реал Мадрид в мач реванш от 1/2-финалите на Шампионската лига. Първият мач на “Сантиаго Бернабеу ” приключи 1:1, което прави идната среща непредсказуема.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР